dilluns, 22 d’octubre del 2012

Qui ets tu? (COED 2)

Aquesta vegada la tasca a realitzar era descriure a un company de la nostre classe, ja fos per mitjà d'una descripció, d'un poema o d'un vídeo.

En el meu cas vaig escollir fer una descripció que anava acompanyada d'una fotografia, la meva companya era l'Anna Ferrer, a continuació deixaré la meva descripció i la  fotografia.


-Aquesta història parla d'una noia molt alegre. Una noia de disset anys,
a dos setmanes de ser major d'edat, cosa que desitja amb molta intensitat.
Ella estudia educació infantil perquè els nens petits són la seva debilitat, especialment la seva cosina petita, la Martina.
 
El seu lloc més estimat és la natura en general, és on ella es sent realment lliure. No hi ha res que li agradi més que el camp, els cavalls i les acampades joves de cada any. 
Tant de platja, com de muntanya, això si, amb un somni anomenat surf. 
La seva via de desconnexió? El violoncel, una autèntica artista amb ell, sortida del conservatori. Feliç i responsable, sempre molt amiga dels seus amics. 
És una noia molt familiar, li encanten els dies en família, i més si el lloc de trobada es Sitges, a casa dels seus avis. 

Sempre està en constant pensament. De vegades pensa tant que s'angoixa per petites coses, que després quan hi reflexiona se n'adona que no n’hi havia per tant. És molt tossuda, tant per les coses bones com per les dolentes, el que es proposa ho vol aconseguir sigui com sigui. 

Li encanta llegir quan el llibre li agrada, encara que quan l'ha de llegir obligat també ho fa. La música clàssica és el que mes li relaxa en un dia amb molta feina.
Li agrada estar sola, tenir un moment per totes les seves coses, però no li agrada el sentiment de soledat.
És una persona indecisa i a l'hora impulsiva, encara que de vegades pensa massa en com la gent la podrà jutjar i això la cohibeix a l'hora de dir segons quines coses.
“La Pegatina” és el seu grup preferit de música.
Admira a Carles Puyol i a Josep Guardiola, sobretot com a persones, i això és quelcom que defineix els seus valors.



Reflexió : Descriure a un company ens serveix per fixar-nos més en els detalls. En la part de llenguatge escrit has de tenir compte de quines paraules utilitzes i que tota la descripció tingui cohesió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada